Now Reading
Uit Nu! • Antigraviator van Cybernetic Walrus
0

Uit Nu! • Antigraviator van Cybernetic Walrus

by Eric Bartelson13 juni, 2018

WipeOut. Je ontkomt er niet aan om te denken aan de legendarische Playstation-racer bij het zien van Antigraviator. Het team van het Vlaamse Cybernetic Walrus heeft ongetwijfeld gekeken naar het design van voertuigen en tracks van die game (en wat F-Zero wellicht), maar weet nog wel wat eigen saus en extra snelheid aan de mix toe te voegen.

Cybernetic Walrus werd begin 2017 opgericht door vier Digital Arts and Entertainment-studenten van Howest in Kortrijk. Dit is hun eerste grote release en ze worden daarbij geholpen door noorderburen Iceberg Interactive. De game is nu uit op Steam en volgt later ook op PS4 en Xbox One.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.