Now Reading
Uit Nu! • ‘Shift Quantum’ is nu uit voor PC en console
0

Uit Nu! • ‘Shift Quantum’ is nu uit voor PC en console

by Redactie30 mei, 2018

Action puzzel-platformer Shift Quantum van Belgische developer Fishing Cactus is uit op Switch, Xbox One, PlayStation 4 en Steam.

De game is gebaseerd op de Shift flash games van Antony Lavelle. Fishing Cactus maakte binnen die serie in 2011 een PlayStation Minis versie getiteld Shift Extended. Met Shift Quantum hebben ze nu een eigen Shift game gemaakt.

Shift mechanic

Shift Quantum is volledig in zwart wit. Met de shift mechanic draai je de wereld om, verander je zwaartekracht, maak je wit wat zwart was en verander je obstakels in routes om te ontsnappen. Door dit shiften en het verplaatsen van blokken moet je de uitgang zien te vinden van 117 doolhoven.

Maak je eigen levels

Heb je er dan nog geen genoeg van, dan maak je met de in-game level editor zelf nieuwe levels die je ook nog eens met andere spelers cross-platform kan delen. De community beoordeelt de levels en bepaalt wie er een plekje verdient op de leaderboards.

Shift Quantum is voor €19,99 te downloaden voor Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en Steam.

About The Author
Redactie