Nieuws
Now Reading
Triumph Studios kondigt ‘Age of Wonders: Planetfall’ aan
0

Triumph Studios kondigt ‘Age of Wonders: Planetfall’ aan

by Alessandra van Otterlo22 mei, 2018

Uitgever Paradox Interactive organiseert jaarlijks PDXCon, een eigen event voor voor hun community. Tijdens dit evenement kondigde Triumph Studios – dat vorig jaar door Paradox werd overgenomen – een nieuwe game aan.

Age of Wonders: Planetfall is een sci-fi versie van Triumphs succesvolle Age of Wonders strategy games. Planetfall is al ongeveer drie jaar in development, en wordt ontwikkeld met een nieuwe versie van hun eigen Creator Engine.

In de Twitch video vertellen Lennart Sas en Arno van Wingerden meer over de game, onder andere waarom ze hebben gekozen voor een sci-fi thema. De release van Age of Wonders: Planetfall op PC én console staat gepland voor 2019

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).