Nieuws
Now Reading
Wijziging privacy settings Steam dwingt Steam Spy tot stoppen
0

Wijziging privacy settings Steam dwingt Steam Spy tot stoppen

by Redactie11 april, 2018

Steam heeft gisteren de privacy settings voor gebruikers aangepast. Als gevolg daarvan is Steam Spy gedwongen te stoppen met hun service.

In een blogpost legt Steam uit dat gebruikers nu meer controle hebben over welke gegevens ze delen met hun vrienden of de hele Steam community. Ook werken ze aan een ‘invisible mode’ waarbij je online kunt zijn en gebruik kan maken van verschillende functies, zonder dat andere het zien. Steam geeft aan dat de aanpassingen zijn gedaan op basis van de feedback van gebruikers. In de comments onder de post wordt de wijziging toegejuicht, maar ook flink bekritiseerd.

In een tweet geeft Steam Spy aan dat de aanpassing in de privacy settings hen dwingt om te stoppen. Door de wijziging is volgens hen nu standaard verborgen welke games Steam users in bezit hebben. Om de nodige data voor hun service te verzamelen moet deze informatie voor hen openbaar toegankelijk zijn.

 

 

About The Author
Redactie