Business
Now Reading
Video • Legal Talk: Lose Focus And Sharpen Up Your Contracts
0

Video • Legal Talk: Lose Focus And Sharpen Up Your Contracts

by Alessandra van Otterlo9 april, 2018

Olivier Oosterbaan is partner bij Leopold Mijnen Oosterbaan. Als jurist werkt hij al heel wat jaren met en voor game developers. Oosterbaan is gek op het lezen van contracten en zijn ervaring heeft hem geleerd waar het vaak misgaat en die kennis deelt hij graag.

Weet waar je op moet letten

In zijn talk op Control Conference vertelde Oosterbaan over vijf dingen in contracten die niet erg belangrijk zijn, maar waar veel aandacht aan wordt besteed. En hij stipte vijf dingen aan waar bijna niemand op let en die juist aandacht verdienen. De video van Oliviers talk is hier terug te kijken op YouTube.

Meer video’s en foto’s

De komende periode plaatsen we meer video’s op ons YouTube-kanaal. Wil je een melding krijgen wanneer we nieuwe content beschikbaar maken, vergeet je dan niet te abonneren. Wil je de foto’s bekijken dan kan dat in het Control Conference 2017 album op Flickr.

Beeld: Arno Landsbergen/Laurens de Smet

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).