Nieuws
Now Reading
GDC 2018 • Rami Ismail neemt Ambassador Award in ontvangst en Guerrilla wint Best Technology Award
0

GDC 2018 • Rami Ismail neemt Ambassador Award in ontvangst en Guerrilla wint Best Technology Award

by Alessandra van Otterlo22 maart, 2018

Gisterenavond werden in San Francisco de Game Developers Choice Awards uitgereikt. Het was de avond waarop Rami Ismail de GDCA Ambassador Award in ontvangst mocht nemen. Ismail ontving de prijs uit handen van Poria Torkan, senior producer bij Bungie. Torkan is in Iran geboren, maar toen hij zes jaar oud was vluchtte zijn familie naar Nederland. Hij weet dus als geen ander hoe belangrijk het werk van Ismail is.

De video van de uitreiking van de award en de speeches van Torkan en Ismail hieronder.

Naast Ismail viel ook Guerrilla Games in de prijzen. Zij ontvingen voor Horizon Zero Dawn de award voor Best Technology. Het dankwoord kwam van Tommy de Roos, Lead Game Programmer.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).