Now Reading
Uit Nu! • Paladin laat Tamagotchi herleven op mobiel
0

Uit Nu! • Paladin laat Tamagotchi herleven op mobiel

by Redactie16 maart, 2018

Eind jaren ’90 liepen miljoenen mensen rond met een Tamagotchi, een digitaal ‘ei’ dat je in leven moest houden door er goed voor te zorgen. Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon, dus het is helemaal geen slecht idee van Bandai Namco om de twintig jaar oude rage nieuw leven in te willen blazen.

Geluk en gezondheid

Ze klopten aan bij vaste partner Paladin Studios en vroegen hen om een moderne, free to play versie van Tamagotchi te maken die mensen op hun mobiel kunnen spelen, net als resultaat My Tamagotchi Forever. Ook in de nieuwe versie gaat het om het uitbroeden van eieren en daarna verzorgen en gelukkig maken van je kindjes.

Trotse ouders

Ze willen eten, drinken, naar de wc, naar bed, in bad, maar ook nog eens vermaakt worden. Dat laatste kan je doen door het spelen van mini-games, zoals Match-3, een AR-versie van verstoppertje, of andere games die Paladin voor Bandai heeft gemaakt, zoals Galaga Wars of Amazing Katamari Damacy. Daarnaast kan je ze aankleden met diverse outfits en ook de wereld om hen heen opleuken met allerlei items. Uiteraard leg je als trotse ouder alles wat je kindertjes doen vast op de gevoelige plaat.

My Tamagotchi Forever is nu gratis te downloaden in de App Store en op Google Play.

About The Author
Redactie