Nieuws
Now Reading
Reboot Develop haalt ook dit jaar weer grote namen naar Dubrovnik
0

Reboot Develop haalt ook dit jaar weer grote namen naar Dubrovnik

by Alessandra van Otterlo7 maart, 2018

Sinds de eerste editie in 2014 heeft Reboot Develop niet alleen het bezoekersaantal zien stijgen, ook het aantal toonaangevende sprekers neemt ieder jaar toe.

Dit jaar zijn er zeven tracks met meer dan 110 sprekers, waarvan ongeveer de helft al te vinden is op de Reboot website. Onder de aangekondigde sprekers Mike Wilson en Harry Miller (oprichters van Devolver Digital), Nina Kristensen (CEO en mede-oprichter Ninja Theory), Hideki Kamiya (Game Designer / Director Platinum Games),  Josh Sawyer (Game Director Obsidian Entertainment), Tim Schafer (CEO en creative director Double Fine), Austin Wintory (componist van onder andere de Journey soundtrack) en Patrice Désilets (creative director en mede-oprichter Panache Digital Games). Laatstgenoemde heeft de afgelopen jaren Reboot gebruikt om nieuwe aankondigingen te doen en hij heeft al gehint dat dat dit jaar niet anders zal zijn.

Pitching sessions

Reboot organiseert wederom de Reboot Develop Pitching Sessions waarbij tien geselecteerde developers de kans krijgen om hun game te pitchen aan een jury bestaande uit investeerders, uitgevers en pers. Om voor de pitching sessies in aanmerking te komen met je je uiterlijk 18 maart aanmelden.

Is dit allemaal nog niet voldoende om je over te halen om naar Dubrovnik af te reizen: het congres wordt georganiseerd op een steenworp afstand van verschillende Game of Thrones filmlocaties.

Korting voor Control-lezers

Control-lezers krijgen korting op hun Reboot kaarten. Gebruik je de code REBOOTCONTROL2018 tijdens registratie dan krijg je 10 procent korting op een standaard all access pas.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).