Nieuws
Now Reading
Nederlandse nominaties voor Game Developers Choice Awards
0

Nederlandse nominaties voor Game Developers Choice Awards

by Alessandra van Otterlo25 januari, 2018

Horizon Zero Dawn en Hidden Folks zijn genomineerd voor de Game Developers Choice Awards. Hidden Folks maakt kans op de Best Mobile Game Award. Horizon is in de race voor de award voor Best Design, Best Narrative, Best Technology, Best Visual Arts, Best Audio en Game of the Year. De enige categorie waarvoor ze een nominatie misliepen is Best Innovation, maar daarvoor kregen ze een honorable mention. De prijzen worden op 21 maart uitgereikt

Er lijkt vooralsnog geen einde te komen aan de zegetocht, want naast bovengenoemde nominaties is Horizon in de race voor maar liefst 10 D.I.C.E. Awards.

Horizon Zero Dawn en Guerrilla Games waren ook de grote winnaars bij de PlayStation Blog Awards. Horizon werd door PlayStation blog lezers verkozen tot de nummer 1 in de categorieën Best Performance (Ashly Burch als Aloy), Best Art Direction, Best Soundtrack, Best Story, Best Post-Release Content, Best PS Console Exclusive, Best Use of PS4 Pro en Game of the Year. Daarnaast sleepte Guerrilla ook in de titel van Studio of the Year in de wacht.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).