Business
Now Reading
Update • PUBG Amsterdam opent volgende maand en Greene neemt de leiding
0

Update • PUBG Amsterdam opent volgende maand en Greene neemt de leiding

by Alessandra van Otterlo23 januari, 2018

Afgelopen vrijdag gaven we nog een update over een nieuw PUBG kantoor in Amsterdam. Uit de informatie die we bijeenzochten bleek dat aanwijzingen voor een PUBG kantoor in Amsterdam steeds concreter werden.

Onze vermoedens zijn bevestigd in een interview dat Gamesindustry.biz had met CEO Chang Han Kim. De vestiging in Amsterdam opent in februari en het wordt het vierde PUBG Corp satellietkantoor. for PUBG Corp.

Brendan Greene komt naar Amsterdam

Kim legt uit dat veel mensen in het core PUBG team, waaronder creative director Brendan Greene zelf , uit Europe komen en dat de kans groot is dat deze mensen naar Amsterdam komen om leiding te geven aan het nieuwe team.

In eerste instantie wil PUBG vijftig mensen aannemen, waarvan de helft developers. De andere helft van het team zal bestaan uit business development en marketingmensen.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).