Nieuws
Now Reading
Vertigo Games toont ‘Arizona Sunshine’ mixed reality demo
0

Vertigo Games toont ‘Arizona Sunshine’ mixed reality demo

by Alessandra van Otterlo18 januari, 2018

De Consumer Electronics Show (CES) – die elk jaar in januari in Las Vegas plaatsvindt – is de plek waar bedrijven nieuwe producten en technologie demonstreren. Tussen de oprolbare televisies en andere nieuwe snufjes ook een stukje Neerlands trots.

Op de HTC Vive stand konden bezoekers een mixed reality versie van Arizona Sunshine spelen. Vier spelers met een Vive stonden samen in een grote green screen ruimte om in horde-mode zombies te schieten. Via hun headset zagen ze niet alleen de zombies, maar ook de andere spelers die zich in de green screen ruimte bevonden.

Upload VR speelde de demo waarbij ze ook de nieuwe Vive Wireless Adaptor gebruikten. Hun verslag is hier te lezen. De bijbehorende video zie je hieronder.

De demo is een voorproefje van een speciale versie van Arizona Sunshine die Vertigo Games ontwikkelt voor VR arcades.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).