Control
Now Reading
Video • Anisa Sanusi neemt ons mee in de geschiedenis van UI design in games
0

Video • Anisa Sanusi neemt ons mee in de geschiedenis van UI design in games

by Alessandra van Otterlo16 januari, 2018

Anisa Sanusi is een UI/UX designer die werkte aan UI design voor diverse titels op PC, console en mobiel, waaronder Elite: Dangerous en Planet Coaster van Frontier Developments en Top Drives van Hutch Games, de studio waar ze nu werkzaam is.

Een reis door de geschiedenis van UI design

In haar talk op Control Conference nam Sanusi ons mee op reis door de geschiedenis van User Interface design en liet aan de hand van belangrijke momenten zien hoe UI design zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.

De video van deze talk is nu hier te bekijken.

Meer video’s en foto’s

De komende periode plaatsen we meer video’s op ons YouTube-kanaal. Wil je een melding krijgen wanneer we nieuwe content beschikbaar maken, vergeet je dan niet te abonneren. Wil je de mooie foto’s bekijken dan kan dat in het Control Conference 2017 album op Flickr.

Beeld: Arno Landsbergen/Laurens de Smet

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).