Business
Now Reading
Control-lezers krijgen korting op online cursussen Dutch Game Garden
0

Control-lezers krijgen korting op online cursussen Dutch Game Garden

by Alessandra van Otterlo15 januari, 2018

Op game-opleidingen leren studenten van alles over het maken van games, maar weinig over het runnen van een eigen bedrijf. Leren hoe dat moet is vaak een kwestie van vallen en opstaan.

Dutch Game Garden ziet bij de bedrijven om hen heen waar dingen fout of juist goed gaan.  Om die kennis met een breed publiek te kunnen delen heeft DGG een serie online cursussen gemaakt die onder de naam Game Garden Academy via Udemy worden verkocht. De cursussen bevatten basisinformatie en tips voor developers die een eigen studio (willen) runnen.

Vier cursussen

Het aanbod bestaat op dit moment uit vier verschillende cursussen. Een om je te helpen bij het samenstellen van een goed team, een over PR, een cursus die je helpt bij de voorbereiding voor evenementen, en een crash-course voor creatief ondernemerschap.

De cursussen zijn bedoeld voor mensen die net hun eigen studio zijn gestart of die dit overwegen. De lengte van de cursussen varieert van 1,5 tot 2,5 uur. De prijzen liggen tussen de 35 en 75 euro. Naast DGG-medewerkers komen er ook vertegenwoordigers van diverse studio’s aan het woord.

Korting voor Control-lezers

Control-lezers krijgen 30 procent korting op de Game Garden Academy cursussen. Gebruik bij het uitchecken de promocode CONTROLNOW17. Of klik op een van de onderstaande plaatjes om gelijk naar de kortingspagina van een specifieke cursus te gaan.

Building a Creative Startup: Foundations of Entrepreneurship

Game Industry Events: Showcase Your Game & Attract Players

PR for Video Games: How to get press to cover your game

Starting Your Game Studio: How to Create an Effective Team

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).