Business
Now Reading
Video • Making the Perfect Pitch
0

Video • Making the Perfect Pitch

by Alessandra van Otterlo5 januari, 2018

Ben Andac werkt al heel wat jaren in de game-industrie, eerst als developer bij SEGA en Sony Worldwide Studios, later in het Strategic Content team van Sony. Daar was hij business development lead en producer van titels als No Man’s Sky en Hellblade. Momenteel werkt Andac als onafhankelijke business & product development consultant voor publisher Good Shepherd, waar hij verantwoordelijk is voor de portfolio strategie.

De perfecte pitch

Andac heeft ervaring aan zowel de development als de publishing kant en heeft heel wat pitches voorbij zien komen. Daarom weet hij wat een goede en wat een minder goede pitch maakt. Tijdens Control Conference vertelde Andac hoe je te werk kunt gaan bij het samenstellen van de perfecte pitch. De video van die talk is nu hier te bekijken.

Meer video’s en foto’s

De komende periode plaatsen we meer video’s op ons YouTube-kanaal. Wil je een melding krijgen wanneer we nieuwe content beschikbaar maken, vergeet je dan niet te abonneren. Wil je vast de mooie foto’s bekijken dan kan dat in het Control Conference 2017 album op Flickr.

Beeld: Arno Landsbergen/Laurens de Smet

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).