Now Reading
Uit Nu! • Gamen met een knipoog in Wacky Face
0

Uit Nu! • Gamen met een knipoog in Wacky Face

by Alessandra van Otterlo21 december, 2017

Mobiele games speel je met taps of swipes, of soms met je stem. Met de iPhone X is daar een nieuwe manier van besturen bijgekomen: je gezicht.

Met een knipoog

In Wacky Face van Lucky Kat Studios is het je taak om je character te beschermen tegen aanvallen van kleine rotmonsters. Met een simpele knipoog of het openen van je mond zap je deze naarlingen kapot. Om de game met je gezicht te besturen heb je wel een iPhone X nodig. Heb je die niet, dan kan je spelen met touch controls.

Wacky Face is gratis te downloaden op de App Store. De game werkt alleen op iOS 11 of hoger.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).