Now Reading
Uit Nu! • Luftrausers nu echt te spelen op Commodore 64
0

Uit Nu! • Luftrausers nu echt te spelen op Commodore 64

by Alessandra van Otterlo13 december, 2017

Vorig jaar waren we iets te enthousiast, maar Luftrausers, of liever gezegd LuftrauserZ is nu echt te spelen op de Commodore 64. De game is gemaakt door Paul Koller, een Nederlander die als hobby games naar Commodore 64 ‘port’. LuftrauserZ wordt uitgegeven door het Engelse Retro Gamer CD

De digitale versie van de game is te downloaden voor €2,49. Voor de echte liefhebber was er voor £40 ook een game op cartridge, maar die was helaas al binnen een paar uur uitverkocht. Normaal is het dan op=op, maar gezien de grote populariteit wordt er gewerkt aan een nieuwe batch, die wellicht nog jaar te bestellen is.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).