Nieuws
Now Reading
Meld je nu aan voor de Global Game Jam 2018
0

Meld je nu aan voor de Global Game Jam 2018

by Redactie5 december, 2017

De Global Game Jam 2018 vindt plaats van 26 tot en met 28 januari. Dat lijkt nog een heel eind weg, maar als je mee wilt doen moet je niet al te lang wachten met inschrijven. Plaatsen zijn namelijk beperkt en vol is vol.

De Global Game Jam NL locaties voor 2018 zijn:

  • Leeuwarden
  • Amsterdam HvA
  • Enschede
  • Zwolle
  • Breda
  • Rotterdam
  • Utrecht
  • Groningen

Capaciteit, inschrijvingskosten, of je wel of geen eten krijgt en of je kunt overnachten verschilt per locatie. Een overzicht hiervan is te vinden op de GGJNL website. Aanmelden voor de bovengenoemde steden kan via dit online registratieformulier.

Beeld bovenaan de pagina (via GGJNL): Warpzone locatie in een voormalige schuilkelder in Amsterdam.

About The Author
Redactie