Now Reading
Uit Nu! • De boer op met ‘Real Farm’ van Soedesco en Triangle Studios
0

Uit Nu! • De boer op met ‘Real Farm’ van Soedesco en Triangle Studios

by Alessandra van Otterlo23 oktober, 2017

Uitgever Soedesco heeft met farming simulator Real Farm een nieuw eigen IP uitgebracht. Net als bij andere games in het genre zorg je voor je beestjes, bewerk je je land en probeer je daar je geld mee te verdienen. De game is ontwikkeld door het Friese Triangle Studios.

Beginnen met niets

Je kan beginnen als eigenaar van een boerderij, maar je kan ook de uitdaging aangaan en starten als freelance knecht die zich tegen betaling in laat huren. Als je op die manier voldoende geld op je bankrekening hebt verzameld kan je je eigen boerenhoeve kopen.

De speler bepaalt

Soedesco heeft spelers opgeroepen om te laten weten welke features ze graag willen zien voor Real Farm. Op basis van de input van de community wordt bepaald wat er via gratis updates en betaalde DLC aan de game wordt toegevoegd.

Digitaal en in een doosje

Real Farm is voor €39,99 te downloaden via Xbox Live en PSN. Op Steam betaal je €36,99. De game is ook te koop in de winkel in een doosje. Voor de PC en PS4 versie tel je €34,99 neer. De PC versie kost €5 minder.
De Nintendo Switch versie staat gepland volgend jaar.

Real Farm is het tweede project waarvoor Soedesco samenwerkt met developer Triangle Studios. Eerder ontwikkelden ze samen action RPG Aerea.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).