Now Reading
Uit Nu! • VR arcade shooter ‘Cargo Breach’ is resultaat van Vlaams-Nederlandse samenwerking
0

Uit Nu! • VR arcade shooter ‘Cargo Breach’ is resultaat van Vlaams-Nederlandse samenwerking

by Redactie17 oktober, 2017

Cargo Breach is een VR horror arcade shooter die zich afspeelt in de toekomst. De speler is aan boord een schip dat op weg is naar aarde met een ruim vol levende wezens. Helaas ontsnapt een deel van hen, en de speler moet er achteraan om ze om zeep te helpen.

Morphende wapens

De wapens die je daarvoor tot je beschikking hebt kan je zelf samenstellen door de wapens in je linkerhand te laten ‘morphen’ met de wapens in je rechterhand. Op die manier kan je ook een scanner maken om uit te vinden waar de aliens zitten.

Vlaams-Nederlandse samenwerking

De game is gemaakt door ‘No. 28 Games‘. Een kleine studio bestaande uit de twee Vlaamse developers Pepijn Rijnders en  Jeroen Van Raevels, en de Nederlander Bop Mommers. De naam van de studio is gebaseerd op de populaire manga Akira over een jongen die als nummer 28 onderdeel was van een experiment.

Cargo Breach voor Oculus Rift en HTC Vive is voor €9,99 te downloaden op Steam. De game is ook beschikbaar via Viveport als onderdeel van Viveport subscription.

About The Author
Redactie