Now Reading
Uit Nu! • ‘Divided We Fall’ komt uit Early Access en krijgt coop-mode
0

Uit Nu! • ‘Divided We Fall’ komt uit Early Access en krijgt coop-mode

by Alessandra van Otterlo11 oktober, 2017

Twee jaar lang werkte Kava Game Studio aan real-time strategy game Divided We Fall, voor ze september vorig jaar de game lanceerden op Steam Early Access. Vorige week is de game uit Early Access gekomen en beleefde daarmee de officiële release.

Coop multiplayer

Met de release wordt er ook nieuwe gameplay aan Divided We Fall toegevoegd. Veel spelers vroegen om AI vijanden en deze feature is nu beschikbaar. Ook nieuw is de coop multiplayer mode, zodat spelers hun vijanden ook samen met vrienden te lijf kunnen gaan.

Nieuwe content

Nu de game uit is betekent dat niet dat ze bij Kava duimen zitten te draaien. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe content voor de game, zoals nieuwe landen en plekken waar gevochten kan worden, meer wapens, en een moraalsysteem, waarmee spelers beïnvloed kunnen worden door dingen die in hun omgeving gebeuren.

Voor €12,99 kan je Divided We Fall downloaden op Steam.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).