Nieuws
Now Reading
Ian Bogost verzorgt openingskeynote CHI Play
0

Ian Bogost verzorgt openingskeynote CHI Play

by Alessandra van Otterlo9 oktober, 2017

CHI Play is een internationaal congres voor onderzoekers en professionals die zich bezighouden met play, games en human-computer interaction (HCI). Het evenement wordt ieder jaar in een ander land, en door een andere groep mensen georganiseerd. Dit jaar strijkt CHI Play neer in Amsterdam.

Keynote van Ian Bogost

De openingskeynote op 15 oktober is van Ian Bogost, professor aan de Georgia Institute of Technology. Bogost is een multidisciplinaire academicus wiens interesse een breed scala aan onderwerpen omvatten van Procedural Criticism, tot Critical Game Design, tot Persuasive Technologies. Hij schreef ook verschillende boeken, waarvan Play Anything het meest recent is.

Kaarten voor de keynote van Bogost en alle andere onderdelen van CHI Play zijn te koop via de website.

Dutch Courage

In het kader van CHI Play is er van 15 tot en met 18 oktober ook een speciale editie van Dutch Courage in Mediamatic. Toegang tot dat evenement is gratis.

Beeld bovenaan de pagina: Gregory Miller

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).