Now Reading
Uit Nu! • De Kinderboekenweekgame van Onwijs
0

Uit Nu! • De Kinderboekenweekgame van Onwijs

by Redactie4 oktober, 2017

Vandaag is de Kinderboekenweek begonnen met als thema Gruwelijk Eng. Tijdens deze week, die eigenlijk een tiendaagse is, zijn er door het hele land activiteiten die kinderen tot 12 jaar moeten aansporen tot het lezen van boeken.

De makers van het Kinderboekenweekgeschenk doen een toer langs boekenwinkels en bibliotheken en de organisatie achter de Kinderboekenweek stelt een lespakket samen voor basisscholen. En daarnaast zijn er door het hele land nog veel meer dingen te doen om jonge lezertjes te trekken.

Engerds in een doolhof

Developer Onwijs maakte voor de Kinderboekenweek een spel voor hun multitouch tafels. Spelers moeten samen spoken, skeletten en mummies door een doolhof leiden door met tappen een veilige route te maken of een pad juist te blokkeren. De game is gratis te spelen bij bibliotheken die bij Onwijs een abonnement hebben.

 

About The Author
Redactie