Now Reading
Uit Nu! • Collectible card game ‘Stormbound’ gratis te downloaden voor mobiel
0

Uit Nu! • Collectible card game ‘Stormbound’ gratis te downloaden voor mobiel

by Alessandra van Otterlo21 september, 2017

Samen met publisher Kongregate heeft Paladin Studios Stormbound uitgebracht. Het is een strategische collectible card game waarin spelers tegen elkaar strijden op een gamebord waarop de door hen gekozen tactieken via animaties tot leven komen.

Acties die tot leven komen

Het spel combineert de mechanics van collectible card games met die van strategische bordspellen. Nadat de spelers hun deck hebben samengesteld proberen ze elkaars burcht te vernietigen, door om de beurt kaarten te spelen. De acties worden via animaties op het spelbord tot leven gebracht.

Vorige maand werd Stormbound op de Indie Arena Booth op Gamescom verkozen tot beste mobiele titel. De game is ook genomineerd voor twee Dutch Game Awards, een in de categorie Best Art Direction en voor Best Game Design.

Stormbound is gratis te downloaden in de Apple App Store en op Google Play.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).