Nieuws
Now Reading
Uit Nu! WeirdBeard verwelkomt bekende indie karakters in Tricky Towers
0

Uit Nu! WeirdBeard verwelkomt bekende indie karakters in Tricky Towers

by Alessandra van Otterlo20 juli, 2017

Indie developers staan er over het algemeen om bekend dat ze prettig met elkaar samenwerken. Mooi voorbeeld daarvan is de Indie Friends DLC voor Tricky Towers van WeirdBeard. Hierin doen personages uit bekende indie games uit binnen- en buitenland hun intrede als Tricky Towers karakter.

De indie vrienden

Uit Nederland zijn dit Fish van Nuclear Throne, Clunk uit Awesomenauts en de Candy Man uit Lethal League. De buitenlandse toevoegingen zijn Thane uit Armello, Towerfalls The Last of the Order, en Octodad. De DLC is beschikbaar voor Steam en PS4. WeirdBeard maakte verder bekend dat Tricky Towers, en de indie vrienden, later dit jaar ook te vinden zijn op Xbox One.

Om met de nieuwe karakters te spelen moet je een kleine €3 neertellen. De opbrengsten deelt WeirdBeard netjes met de bevriende indies. Heb je een van de games waaruit de karakters komen al op Steam gekocht, dan krijg je op dat platform per gekochte titel tien procent korting op de DLC.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).