Now Reading
Uit Nu! Road Warriors van Lucky Kat en TurtleBlaze
0

Uit Nu! Road Warriors van Lucky Kat en TurtleBlaze

by Alessandra van Otterlo11 juli, 2017

Begin dit jaar maakte Lucky Kat bekend dat ze naast developer ook de rol van publisher op zich namen met als eerste titel Road Warriors van TurtleBlaze. De racegame is nu in Nederland in soft launch op iOS.

In Road Warriors bestuur je een auto zonder remmen. Wel kan je met een tap springen, heel handig bij obstakels die je tegenkomt. Hou je je vinger op het scherm, dan wordt de sprong een salto. Kom je daarna weer op de wielen terecht, dan krijg je een boost waarmee je snelheid wint en dwars door dingen heen kan rijden. Tegenstanders haal je in, of je knalt ze overhoop als je ze in je vizier hebt. Alles is geoorloofd om te winnen.

Checkpoints

Na een bepaalde afstand kom je bij een checkpoint. Deze kan je unlocken door het betalen van coins, die je tijdens het racen verzamelt. Ben je blut of besteed je je muntjes liever aan het pimpen van je auto,dan kan je ook een video kijken.

Elke dag een nieuwe race

Road Warriors krijgt dagelijks een nieuwe race. Deze race is procedurally generated, maar spelers over de hele wereld krijgen wel allemaal dezelfde nieuwe race voorgeschoteld. Iedere dag zijn er trophies voor spelers die als eerste, tweede of derde eindigen. Pak je een aantal trophies op rij dan maak je kans op legendary car parts. Hoe meer trophies, des te unieker deze car parts worden.

Road Warriors is nu gratis te downloaden, maar voorlopig alleen nog in de Nederlandse App Store.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).