Business
Now Reading
MeetToMatch op Gamescom • Control-lezers krijgen korting
0

MeetToMatch op Gamescom • Control-lezers krijgen korting

by Redactie6 juli, 2017

Matchmaking service MeetToMatch bood vorig jaar voor het eerst de services aan tijdens Gamescom en dit jaar zijn ze terug. Via de MeetToMatch-tool kan je zelf meetings plannen met andere bedrijven die op de beurs in Keulen aanwezig zijn, maar ook het team van MeetToMatch helpt je bij het zoeken naar potentiële partners.

Meeting points

Als je een eigen stand hebt wordt die door de matchmaker als standaard meeting point ingevoerd. Heb je geen stand, dan kan je elkaar ontmoeten op een van de landenpaviljoens die meewerken (waaronder het Holland Paviljoen). Daarna zoek je samen een plek om de meeting te houden.

Op dit moment hebben onder andere medewerkers van Nintendo, Sony Mobile, Bandai Namco, Gameforge, Tilting Point en Netease zich al aangemeld.

Korting voor Control-lezers

Deelname aan de Gamescom-editie van MeetToMatch kost €49,99. Control-lezers krijgen 15 procent korting op deze prijs. Om van deze korting gebruik te maken moet je bij registratie onder ‘Enter Promotional Code’ Control17  invoeren.

Let op: de MeetToMatch registratie geeft geen toegang tot Gamescom. Daar moet je apart een kaart voor aanschaffen.

About The Author
Redactie