Now Reading
Uit Nu! • ‘Hartenjager’, een literaire datinggame app
0

Uit Nu! • ‘Hartenjager’, een literaire datinggame app

by Redactie4 juli, 2017

Stichting Society of Play ontwikkelde in samenwerking met Arnon Grunberg en uitgeverij Nijgh en van Ditmar de literaire datinggame app Hartenjager.

In Hartenjager komt Violet, een personage uit Grunbergs boek ‘Huid en Haar’ tot leven. Als speler probeer je haar hart te veroveren door brieven te schrijven, en Violet schrijft terug. Gaan je brieven over dingen die haar interesseren, dan wordt ze langzamerhand verliefd en nodigt ze je uit voor een ontmoeting.

Let op je spelling

Het helpt als je Huid en Haar hebt gelezen, maar ook als je het boek niet hebt gelezen maak je kans op een date. In de game vindt je namelijk een ‘magisch kladblok’ dat je helpt met het zoeken naar onderwerpen die Violet aanspreken. Wordt een woord dat je op het kladblok intypt groen, dan kan je het in je brief gebruiken. Rode onderwerpen kan je beter overslaan. Als speler moet je ook op je spelling letten. Een foutje hier en daar wordt je vergeven, maar maak je het de bont, dan worden je brieven niet geaccepteerd.

Hartenjager is voor €2,29 te downloaden in de App Store en op Google Play. Van de opbrengsten worden updates en nieuwe personages gefinancierd.

About The Author
Redactie