Nieuws
Now Reading
E3 2017 • Horizon Zero Dawns eerste DLC is ‘The Frozen Wilds’
0

E3 2017 • Horizon Zero Dawns eerste DLC is ‘The Frozen Wilds’

by Alessandra van Otterlo13 juni, 2017

Tijdens de Sony persconferentie op E3 is The Frozen Wilds aangekondigd, de eerste expansion voor Horizon Zero Dawn.

De DLC biedt 10 uur gameplay. Het verhaal speelt zich af in een nieuw gebied met nieuwe karakters, maar de hoofdrol is wederom voor Aloy. Een prijs of een release datum zijn niet bekend gemaakt, wel is bekend dat de Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds dit jaar nog uitkomt.

De aankondiging werd enthousiast ontvangen. Hieronder beelden opgenomen tijdens de persconferentie.

De officiële trailer

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).