Now Reading
Uit Straks! AH start volgende week met tweede VR-actie
0

Uit Straks! AH start volgende week met tweede VR-actie

by Alessandra van Otterlo11 mei, 2017

Het eerste VR/AR-project is de AH goed bevallen, want de grootgrutter uit Zaandam start een nieuwe actie. Freek Vonk is ingeruild voor Andre Kuipers en de dinosauriërs zijn vervangen door planeten.

De reden van het thema is de 60e verjaardag van de ruimtevaart, die dit jaar met diverse evenementen wordt gevierd. Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf volgende week 160 verschillende plaatjes sparen, waarvan 23 een VR/AR ervaring bieden als je de app gebruikt. Uiteraard zijn er ook weer een nieuwe VR-bril, een verzamelalbum en andere goodies.

De actie draait niet alleen om de schoonheid van het heelal; duurzaamheid en behoud van onze planeet spelen ook een belangrijke rol. In deze video van het AD vertelt André Kuipers er meer over. Ook is er bewegend beeld van de app te zien die, net als de Dino-app, is ontwikkeld door Little Chicken.

De AH promo-video met meer uitleg vind je hier.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).