Now Reading
Deel van het Reboot programma live te volgen via Twitch
0

Deel van het Reboot programma live te volgen via Twitch

by Alessandra van Otterlo20 april, 2017

Twee maanden geleden schreven we over de interessante namen in de spreker line-up van Reboot Develop in Kroatië. Zit je nu nog in Nederland, dan is het waarschijnlijk te laat om alsnog naar Dubrovnik af te reizen, maar niet getreurd, want een deel van de sessies wordt via Twitch live gestreamd.

Vandaag kan je onder andere de sessie met Patrice Desilets volgen. Morgen en zaterdag komen ondermeer Suda 51, Cliff Bleszinski en Chris Taylor voorbij.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).