Now Reading
Uit Nu! An Alien with a Magnet nu ook uit op Steam
0

Uit Nu! An Alien with a Magnet nu ook uit op Steam

by Alessandra van Otterlo6 april, 2017

Op 1 augustus 2013 kwam action/arcade/puzzle adventure/rotating-platformer An Alien with a Magnet uit op iOS. In een interview met Control vertellen Lukas Hoenderdos van Rejected Games en Ricardo de Zoete van RZDESIGN over de ontwikkeling, de lancering en de toekomstplannen van de game.

Eén enkele knop

In de tijd die sindsdien is verstreken kwam de game uit op Ouya, Google Play, de Mac Store en Windows Phone. Over de port naar het laatstgenoemde platform schreef Hoenderdos een blog. Vanaf vorige week is An Alien with a Magnet voor €6,99 te downloaden via Steam. Ook op dit platform is de game nog steeds met één enkele knop te besturen.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).