Now Reading
Uit Nu! Herald van Wispfire vaart alsnog uit
0

Uit Nu! Herald van Wispfire vaart alsnog uit

by Alessandra van Otterlo23 februari, 2017

Eigenlijk stond de release van Herald van Wispfire gepland voor 16 februari, maar zoals jullie in de Weekafsluiting konden lezen moest de Herald wat langer in de haven blijven. Gisteren is het schip alsnog uitgevaren.

Bewaar de vrede

Herald is een interactief drama dat zich afspeelt in de 19e eeuw. Het is een mix tussen een visual novel en een adventure game. De speler kruipt in de huid van Devan Rensburg, een steward van gemengde afkomst die werkt aan boord van de Herald. Het schip zet koers naar de oosterse kolonies, waar Rensburg is geboren.

De taak de speler is het bewaren van de vrede tussen alle opvarende. Geen sinecure in een tijd waar ongelijkheid en onrechtvaardigheid de normaalste zaak van de wereld zijn. Tegelijkertijd ontrafelt Renburg het mystery dat de Herald omringt.

Deel 1 en 2 van Herald zijn nu voor €9,99 te downloaden op Steam. Wanneer deel 3 en 4 uitkomen is nog niet bekend.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).