Now Reading
Screenshake 2017 • Talks, workshops, games, muziek en feestjes
0

Screenshake 2017 • Talks, workshops, games, muziek en feestjes

by Redactie9 februari, 2017

Vanaf morgen kunnen liefhebbers van indie games in Antwerpen terecht, want dan opent Screenshake 2017 de deuren. Het festival is een kunstfestival over videogames, met een focus op kleine, meer persoonlijk en innovatieve games; het game equivalent van arthouse films.

Congres en game expo’s

Zaterdag en zondag is er een congres met een flinke line-up sprekers uit binnen- en buitenland en kan je diverse workshops volgen. Op de Game Expo kan je het hele weekend terecht kan voor het spelen van 14 verschillende door Zuraida Buter gecureerde games. Er is die dagen ook een wisselende expo van Belgische games.

Op zaterdag en zondag zijn er daarnaast local multiplayer games en audio games te spelen. En natuurlijk is er een avondprogramma met meer games, muziek en feestjes.

About The Author
Redactie