Nieuws
Now Reading
Lucky Kat tekent eerste titel als publisher
0

Lucky Kat tekent eerste titel als publisher

by Alessandra van Otterlo27 januari, 2017

Lucky Kat is niet langer alleen developer en publisher van hun eigen games. Het bedrijf begint dit jaar ook met uitgeven van games van anderen.

Road Warriors

De eerste titel die ze onder hun hoede nemen is Intergalactic Road Warriors van TurtleBlaze. Deze game was al beschikbaar als Early Access title op Steam, maar dat platform wordt nu on hold gezet. Daarnaast is de naam gewijzigd naar simpelweg Road Warriors.

Lucky Kats CEO Herdjie Zhou over de plannen voor de game: “Denk aan een mobiele Alto’s Adventure “on steroids” met unieke schiet mechanics. Lucky Kat helpt met het game design voor mobiel en de marketing. De planning is om Road Warriors in enkele maanden gereed te hebben. ”

Over de verdere publishing plannen van Lucky Kat zegt Zhou: “We concentreren ons op waar we goed in zijn, en dat is mobiel. Voorlopig houden wij het hierbij, omdat we op dit moment ook aan eigen titels werken.”

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).