Control
Now Reading
Control Conference • Animatie in Broken Age en het optionele verhaal van Rive
0

Control Conference • Animatie in Broken Age en het optionele verhaal van Rive

by Alessandra van Otterlo27 januari, 2017

Deze week twee Control Conference video’s die een kijkje achter de schermen geven bij Double Fine en bij Two Tribes.

Kijkje in de keuken bij Double Fine

Raymond Crook, Lead Animator bij Double Fine vertelt in zijn sessie over het animation process that Double Fine ontwikkelde voor point and click adventure Broken Age. Hij laat aan de hand van voorbeelden uit de vroege R&D-periode zien hoe de studio tot de uiteindelijke stijl van de game kwam.

Het optionele verhaal van Rive

Freelance schrijver Niels ’t Hooft vertelt tijdens zijn talk hoe hij voor Rive een optionele storyline schreef die hardcore spelers die puur voor de actie komen niet in de weg zit. Ook deelt hij wat de aankondiging van het sluiten van Two Tribes deed met het verhaal.

Zorg dat je niets mist!

We zijn je nog twee Control Conference video’s verschuldigd. Wil je zeker weten dat je ze niet mist, abonneer je dan op het Control Youtube-kanaal.

Beeld (door Arno Landsbergen): Raymond Crook op Control Conference 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).