Now Reading
Uit Nu! Online multiplayer sneeuwballengevecht-game van Xform
0

Uit Nu! Online multiplayer sneeuwballengevecht-game van Xform

by Alessandra van Otterlo26 januari, 2017

In het echt is het er deze winter in het grootste deel van ons land nog niet van gekomen: sneeuwballen gooien. Mis je het heel erg dan kan je anderen bekogelen en inpeperen in de online multiplayer sneeuwballengevecht-game van Xform, die simpelweg Snowfight heet.

Snowfight is al een tijdje uit, maar we wilden ‘m jullie niet onthouden. De game is gratis te spelen via Snowfight.io

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).