Now Reading
Dev Blog • Procedurele content vs handwerk in Pine
0

Dev Blog • Procedurele content vs handwerk in Pine

by Redactie8 december, 2016

Pine is de game van Twirlbound, een studio betaande uit NHTV-studenten. De game begon als een afstudeerproject, maar in de tussentijd heeft het project serieuzere vorm aangenomen en hebben ze onder andere flink wat liefde gekregen van Square Enix en wordt Pine verder ontwikkeld.

Kleine studio’s worden geconfronteerd met steeds hogere verwachting van consumenten. Het is dan ook niet vreemd dat ze vaker kijken naar de mogelijkheden van procedural generation. Zo ook Twirlbound. In deze blogpost vertellen ze hoe ze voor Pine procedural generation gebruiken om efficiënter te kunnen werken en hoe ze dit combineren met ouderwets handwerk.

 

pine

About The Author
Redactie