Nieuws
Now Reading
Uit Straks! • Cook & Becker Sonic boek nu te bestellen
0

Uit Straks! • Cook & Becker Sonic boek nu te bestellen

by Alessandra van Otterlo7 december, 2016

Na ‘Killzone Visual Design‘ en ‘120 Years of Vlambeer and Fiends. Bringing back arcade games since 1896‘ is het ‘Sonic The Hedgehog 25th Anniversary Art Book‘ het derde game-art boek dat Cook en Becker uitbrengt.

Het boek is in samenwerking met SEGA gemaakt ter ere van de 25e verjaardag van de egel. Het bevat art, illustraties, promotiemateriaal en zeldzame beelden uit de Sonic geschiedenis. Daarnaast lees je interviews met mensen die aan de Sonic games hebben gewerkt, zoals Yuji Naka (Producer van verschillende Sonic titels), Takashi Iizuka (game-designer die al sinds 1994 aan Sonic games werkt), en art director Yuji Uekawa.

Het ‘Sonic The Hedgehog 25th Anniversary Art Book’ komt uit in april 2017, maar is nu al te bestellen op de Cook & Becker website in een standaard– of collector’s-editie voor respectievelijk €43 of €105 (ex BTW). De laatste prijs is inclusief tien procent korting die je krijgt als je vóór februari 2017 bestelt.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).