Now Reading
Uit Nu! • Arizona Sunshine van Vertigo Games en Jaywalkers Interactive
0

Uit Nu! • Arizona Sunshine van Vertigo Games en Jaywalkers Interactive

by Alessandra van Otterlo6 december, 2016

Nog een paar uur wachten en dan is het zover. VR-shooter Arizona Sunshine van Vertigo Games en Jaywalkers Interactive is dan downloaden op Steam.

De tweede VR-titel van Vertigo Games is net als hun eerste VR-project geschikt voor de Oculus Rift en HTC Vive, maar waar World of Diving ook VR-loze versie had, is Arizona Sunshine alleen met een VR-headset te spelen.

In de game beland je midden in een zombie-apocalypse. Je doel: zoveel mogelijk van die ondoden omleggen en je vege lijf redden. Dat kan in een single-player mode, in de co-op campaign-mode, en de multiplayer Horde mode, waarin je je samen met maximaal drie anderen, zoals het woord al zegt, moet verdedigen tegen hordes zombies.

Volgens de teller op de Arizona Sunshine Steam page geldt een korting van 15 procent nog tot vanavond 9 uur. De volle prijs voor de game is €39,99.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).