Nieuws
Now Reading
Inschrijvingen Global Game Jam Nederland geopend
0

Inschrijvingen Global Game Jam Nederland geopend

by Alessandra van Otterlo24 november, 2016

Januari is traditiegetrouw Global Game Jam maand. In 2017 vindt de GGJ plaats van 20 tot en met 22 januari. Nederland kent maar liefst 11 jam-locaties. Tien locaties werken samen in Global Game Jam NL (GGJNL) en een locatie doet het op eigen houtje.

De GGJNL locaties zijn te vinden in:

  • Leeuwarden
  • Amsterdam (2 locaties)
  • Enschede
  • Zwolle
  • Breda
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Utrecht
  • Groningen

Capaciteit, inschrijvingskosten, of je wel of geen eten krijgt en of je kunt overnachten verschilt per locatie. Een overzicht hiervan is te vinden op de GGJNL website. Aanmelden voor de bovengenoemde steden kan via dit online registratieformulier.

Kerkrade is ook een GGJ locatie, maar maakt geen deel uit van GGJNL. Inschrijvingen hiervoor kan via de officiële GGJ-website.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).