Now Reading
Uit Nu! Telltale’s ‘The Walking Dead’ speelbaar via Utomik
0

Uit Nu! Telltale’s ‘The Walking Dead’ speelbaar via Utomik

by Alessandra van Otterlo28 oktober, 2016

Vanaf vandaag is The Walking Dead Season 1 van Telltale Games speelbaar via Utomik. Dit is het eerste Telltale project dat uitkomt op de Nederlandse gameservice; meer titels volgens later. Welke games dit zijn en wanneer dit gebeurt is niet bekend gemaakt.

Voor de aankondiging maakte Utomik een speciale Halloween video.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).