Nieuws
Now Reading
Het Stimuleringsfonds zoekt game-adviseurs
0

Het Stimuleringsfonds zoekt game-adviseurs

by Alessandra van Otterlo21 oktober, 2016

Zoals bekend verdwijnt het Gamefonds eind dit jaar als aparte regeling en worden games meegenomen in de Digitale Cultuur regeling. Sommige mensen vragen zich af of games binnen zo’n brede regeling wel aan bod komen, omdat de kennis over games bij de adviescommissie zou ontbreken.

Dat is iets wat we nu kunnen veranderen. Het Stimuleringsfonds is namelijk op zoek naar, onder andere, leden voor de adviescommissie Digitale Cultuur. Ben jij iemand die zelf geen aanvragen in wil dienen, maar die het wel belangrijk vindt dat games binnen de regeling een stem hebben? Meld je dan uiterlijk 23 november aan. De nodige informatie is te vinden op de website van het Stimuleringsfonds.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).