Now Reading
Uit Nu! Rusty Lake: Roots
0

Uit Nu! Rusty Lake: Roots

by Alessandra van Otterlo20 oktober, 2016

Vandaag komt point-and-click adventure Rusty Lake: Roots uit. De game is een nieuw deel in de Rusty Lake serie die ooit is begonnen met free to play escape room games. Met Rusty Lake Hotel, die begin dit jaar uitkwam, maakten ze de overstap naar premium games.

Duister randje

Hoofdpersoon in Rusty Lake: Roots is James Vanderboom. Wanneer zijn oom overlijdt reist hij als enige erfgenaam af naar Rusty Lake. Naast het huis erft hij een speciaal zaadje dat zich door wat goede zorg en puzzelen uitgroeit tot een stamboom. Maar Rusty Lake zou Rusty Lake niet zijn als er niet gaandeweg een duister randje tevoorschijn kwam.

Rusty Lake: Roots is voor€ 2,99 te downloaden op de Apple App Store, Google Play, Steam en itch.io

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).