Now Reading
Uit Nu! Act it Out voor Wii U
0

Uit Nu! Act it Out voor Wii U

by Alessandra van Otterlo10 oktober, 2016

Een aantal jaar geleden werkte Nederlander Martijn van der Meulen bij Sony Playstation en kwam daar Ed Gladwin tegen. Ieder ging vervolgens z’n eigen weg, maar toch vonden ze elkaar weer en begonnen een eigen studio.

Multiplayer passie

In november van het vorige jaar richtten Van der Meulen en Gladwin Snap Finger Click op, een in Brighton gevestigde studio met een passie voor multiplayer games. Lang hoefden we niet te wachten op een eerste game, want twee maanden later kwam party-game Act it Out! uit op PS4. Deze game is sinds een paar dagen ook beschikbaar voor Wii U.

Act it Out! is een digitale versie van Hints, maar naast het uitbeelden van zinnen moet je ook zingen of dingen tekenen op de Wii U GamePad. De game is voor €9,99 te downloaden in de Nintendo eShop.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).