Nieuws
Now Reading
Force Field kondigt Landfall aan
0

Force Field kondigt Landfall aan

by Alessandra van Otterlo6 oktober, 2016

Eindelijk weten we waar ze bij Force Field aan werken, want gisteren werd Landfall aangekondigd. Dit is de eerste game in een reeks die de Amsterdamse studio exclusief voor Oculus Studios ontwikkelt.

Landfall is een tactische action shooter voor VR waarin spelers hun troepen naar de overwinning moeten leiden. Dit kan vanuit een third person view waarbij je boven het strijdtoneel hangt, maar je kan via de first person view ook midden in de strijd duiken. De game kent een single player mode, een multiplayer vs mode, en een co-op mode.

Een Landfall 2 vs 2 demo is de komende dagen te spelen op Oculus Connect in San Jose in Californië. De game komt begin 2017 uit.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).