Nieuws
Now Reading
Control-lezers krijgen korting op Game Industry Conference kaarten
0

Control-lezers krijgen korting op Game Industry Conference kaarten

by Redactie6 oktober, 2016

Op 21 tot en met 23 oktober vindt in Poznan (Polen) de Game Industry Conference (GIC) plaats. Onder de sprekers Agostino Simonette, de Europese baas van ID@Xbox, Gregory Louden, senior narrative designer bij Remedy, en Takashi Tokita die bij Square Enix Business Division 9 leidt, de divisie die verantwoordelijk is voor Final Fantasy op mobiel.

Poolse studios

Daarnaast zijn er talks van Poolse developers, zoals Pawel Marchewka, oprichter en CEO van Techland en als Creative Director en Lead Designer verantwoordelijk voor titels als Dead Island, the Call of Juarez serie en Dying Light. Marcin Przybyłowicz, componist en music director bij CD Projekt Red en de man achter de muziek van, onder andere de Witcher games en The Vanishing of Ethan Carter. En Szymon Jabłoński, Engine Programmer bij 11bit Studios, de makers van This War of Mine en de Anomaly games.

Korting voor Control-lezers

Lezers van Control krijgen 25% korting op een kaart voor GIC. Koop je je kaart voor 17 oktober, dan kan je ook nog gebruik maken van de early bird korting. Gebruik bij het registreren kortingscode CC_Welcome.

GIC week

Naast GIC is er dezelfde week ook de Poznan Game Arena Expo en een game jam.

About The Author
Redactie