Now Reading
Uit Nu! Ortus Arena
0

Uit Nu! Ortus Arena

by Alessandra van Otterlo4 oktober, 2016

Ortus Arena is een turn-based strategy game, waarin twee spelers elk vijf energiebronnen moeten beheren. Iedere speler begint aan een kant van het bord vol hexagonnen. Van daaruit stuur je ze op pad om energiebronnen te veroveren. Deze energie gebruik je om de strijders van je tegenstander aan te vallen en om je tegen hun aanvallen te verdedigen.

Ortus Arena is op Steam te downloaden voor €9,99. Tot en met morgen krijg je 10% korting. De release van de game voor mobiel staat voor een later moment gepland. Een datum is nog niet bekend.

Ter gelegenheid van de launch van de game laten ze de spelers een kijkje nemen in hun kantoor en nodigen ze hen uit om een potje tegen de developers te spelen. Alleen jammer dat er geen link naar de Steam page – of welke site dan ook – in de beschrijving van de video staat.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).