Now Reading
Uit nu! Move a Lot van MAD Multimedia
0

Uit nu! Move a Lot van MAD Multimedia

by Alessandra van Otterlo4 oktober, 2016

Nederland is een klein landje, maar door slimme inrichting halen we daar toch een heleboel uit. Soms vergt dat het nodige puzzelwerk en dat is precies wat Move a Lot je laat ervaren.

Honderd jaar landinrichting

Het is dit jaar 100 jaar geleden dat het Kadaster een taak in landinrichting kreeg. Om dit te vieren zijn de de campagne “De kracht van gebiedsontwikkeling” gestart. Centraal in deze campagne staan de ruimtelijke uitdagingen die we als klein land hebben. Om mensen deze uitdagingen zelf te laten ervaren, lieten ze een game maken.

Zo makkelijk is het niet

In samenwerking met Ordina bedacht MAD Multimedia Move a lot. In de game puzzel je de juiste stukjes bij elkaar om een zo logisch mogelijke indeling van een gebied te krijgen. Je begint makkelijk door het ruilen van stukjes land waar schapen op staan tegen graanvelden, of je verzamelt de juiste gebieden rondom het centrum van een stad. Langzamerhand moet je met steeds meer dingen rekening houden en wordt het steeds moeilijker om binnen de gestelde tijd de juiste indeling te maken.

Zelf proberen? Move a Lot is gratis te downloaden in de Apple App Store en en op Google Play.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).