Control
Now Reading
Control Conference • Post effects, the make up of AAA games and more
0

Control Conference • Post effects, the make up of AAA games and more

by Alessandra van Otterlo15 september, 2016

Mathieu Muller is geboren tussen de Atari2600 en de Commodore64, heeft gestudeerd in Frankrijk, Zwitserland en Canada en heeft de afgelopen 13 jaar als software engineer gewerkt aan professionele flight simulator graphic engine en middleware voor games. Tegenwoordig is hij field engineer bij Unity. Hij helpt gebruikers en legt de link tussen developers en marketing en sales.

mathieumuller

In zijn sessie op Control Conference laat Muller zien hoe je met post-effects kan gebruiken om een simpele scene een AAA look te geven. Verder vertelt hij waar Unity aan werkt om nu en in toekomst de beste graphics te produceren.

Nog geen ticket voor Control Conference? Koop ‘m dan nu in de online shop.

Deze sessie is mede mogelijk gemaakt door Unity.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).