Control
Now Reading
Control Conference • Een sprekende schrijver: Niels ’t Hooft
0

Control Conference • Een sprekende schrijver: Niels ’t Hooft

by Alessandra van Otterlo14 september, 2016

Gisteren kwam RIVE uit, de laatste game van development studio Two Tribes. Toen ze aan RIVE begonnen zou de game gewoon een project zijn, waarna nog velen zouden volgen. Gedurende de ontwikkeling werd echter duidelijk dat dit de laatste Two Tribes game zou worden.

Niels ’t Hooft, schrijver van het ‘optionele” verhaal van RIVE, vertelt hoe het verhaal hierdoor meer diepte kreeg. Hij deelt hoe de ontwikkeling van het plot en de karakters van RIVE en het verhaal hand in hand gingen met de creatie van iets unieks.

Nog geen kaartje voor Control Conference? Ga dan snel naar de online shop.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).